Första stegen! 
Skorpis tog sina första steg igår! Alltså utan stöd, helt själv. Med stöd (hålla handen, möbler, väggar) har hon kunnat länge. Men så fort man gjort en ansats att släppa har hon spärrat upp ögonen, kvidit av skräck och satt sig ner på golvet. Tryggt och bra. Nära marken.

Stordådet inträffade igår eftermiddag, hemma hos Ragnars i Lambohov där vi var på fika. Äppelpajen puttrade i ugnen och deras lilla Lea, ett och ett halvt år, rasade omkring på golvet. Idun blev väl så inspirerad, fascinerad, exalterad att hon inte märkte att jag släppte henne och hon tog tre, fyra steg på egen hand (egen fot?)! Efteråt gjorde hon om samma sak flera gånger och såg alldeles överlycklig ut över sin bedrift.

I natt sov hon oroligt. Jag kunde höra henne skruva på sig i sängen. Kanske är det framgångarnas baksida? En fot i bebislivet och den andra i barnalivet. 
  
 

Kommentarer
Postat av: Britta bloggar

Åh vad härligt det är med de första stegen! Framförallt att de själva verkar så himla nöjda!

2010-09-10 @ 10:57:30
URL: http://britta-bloggar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Det här är mitt lilla hörn i bloggosfären. Här skriver jag oregelbundet och spretigt om sånt jag får lust att skriva om. Ofta blir det knasgulliga sägningar av femåriga dottern eller kommentarer på sådant som händer omkring mig. Livsbetraktelser som inte ryms i en slagkraftig uppdatering på Facebook.

RSS 2.0