Livet ljusnar

Har haft mina bruttor här på middag ikväll! En saknades dock för att riktigt fullgöra kvartetten (skärpning Ann!). Sambon leker rockstjärna och har spelning både ikväll och imorgon kväll så det blir knapert på kärleksfronten denna helg. Men tjejerna livade upp mitt ömma sinne och nu vill jag omfamna hela världen!

De blossande kinderna jag trott var rosacea är nog bara en reaktion på vinterkylan, ventilationen på mitt kontor och för många gymbesök (lång historia, men jag var på vårdcentralen idag och fick denna befriande dom). Lilla Idun sover som ett socker trots barnskrik och grannar som borrar i väggen och bäst av allt – jag har ett helt gäng roliga fester inbokade i kalendern framöver.

Detta låter som en lättnandes suck i bloggform och det är väl vad det är också. Att få ihop jobb, familj och egenliv är inte plättlätt. Och duktiga DUKTIGA Bitten kan inte göra något av detta halvdant. Smartast på jobbet, roligaste mamman, coolast på festen och snyggast på gymet. Måste måste måste. Då är det grymt skönt att skitsnacka bort några timmar, dricka alldeles för mycket rödtjut och fira mina fantastiska vänner och de ovan nämnda, icke rosacea-angripna, kinderna.

Nu ska jag krypa ner bredvid min vackra dotter, pussa hennes mjuka bäbis-handflator och sova så det smäller i sovrumsväggarna!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Det här är mitt lilla hörn i bloggosfären. Här skriver jag oregelbundet och spretigt om sånt jag får lust att skriva om. Ofta blir det knasgulliga sägningar av femåriga dottern eller kommentarer på sådant som händer omkring mig. Livsbetraktelser som inte ryms i en slagkraftig uppdatering på Facebook.

RSS 2.0