Svulladag och tjejfest

Jag läste på aftonbladet.se imorse att det är helt ok att ha en svulladag. Jag vill minnas att det stod att om man äter duktigt 80% av tiden är det ingen fara på taket om man slarvar de övriga 20. Min första tanke var det olyckliga i att helgen utgör 30% av en vecka. I artikeln stod dock inget om huruvida man kan träna sig till ytterligare procentenheter. Köpa sig en extra svulladag på gymet. Det måste ju finnas utrymme för förhandlingar kan man tycka.

Nåväl, helgens svulladag får infalla imorgon. Kalorier kommer att intagas i form av plockmat och cosmopolitans, högst sannolikt med en betoning på det senare. Platsen för intagandet blir den Greenska villan i Vimanshäll och sällskapet ett helt gäng partysugna tjejer. Kan inte bli annat än succé.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Det här är mitt lilla hörn i bloggosfären. Här skriver jag oregelbundet och spretigt om sånt jag får lust att skriva om. Ofta blir det knasgulliga sägningar av femåriga dottern eller kommentarer på sådant som händer omkring mig. Livsbetraktelser som inte ryms i en slagkraftig uppdatering på Facebook.

RSS 2.0