Länkning comin your way, Jonas

Jag gillar ju att tipsa. Hela tipsahandlingen skänker en sådan mysig känsla av ödmjukhet, samtidigt som man liksom får ta lite del av strålglansen. En win-win-situation helt enkelt.

Nu ska jag tipsa om ett blogginlägg. Eller egentligen en hel blogg. För har man tid att botanisera runt bland den här mannens många inlägg – de flesta alldeles fantastiska – ska man göra det. Men har man lite mindre tid ska man lägga den på just detta inlägg: Jag fick feeling, av jonas-ad

Tanken på Rosalie där i fönstret gör mig faktiskt lite rörd. Nyttigt för mig som annars är paniskt rädd för skyltdockor. Visserligen är de lemlösa långt ifrån värst. Nä, de värsta är helt klart de som lämnat sina poster och placerat sig ute i butikerna, mitt bland de intet ont anande shopparna. De ligger utsträckta på jeansborden som anorektiska roadkills och bara väntar på att man ska missta dem för en uttråkad anställd och fråga var klänningen i skyltfönstret hänger. Skyltdockor hör hemma i skyltfönstren! (Förlåt Rosalie, jag vet ju inte om du har vidlyftigare ambitioner med ditt liv och vem är jag att förneka dig dem? Men det är bara så jag tycker.) Baske mig.
 

Plötsligt händer det

Detta landade i inkorgen och jag kunde inte tro min goda tur!Ska väl erkänna att det varit lite tunt i kassan på sistone. Men nu kommer nya friska riksdaler och lagom till jul dessutom. Åtta hundra och femtio tusen euro är verkligen inte så bara! Jag har minst tiotalet objekt på min minneslista hos Tradera och butikerna kryllar av ursnygga vinterkläder.

Tack Mrs Mariana Alonzo och spanska programkorporationen, för klirret! Ni har gjort min dag och antagligen resten av 2010 och flera veckor in i 2011 också. Vill ni ha mitt kontonummer så att ni kan föra över pengarna direkt?
 


Det här är mitt lilla hörn i bloggosfären. Här skriver jag oregelbundet och spretigt om sånt jag får lust att skriva om. Ofta blir det knasgulliga sägningar av femåriga dottern eller kommentarer på sådant som händer omkring mig. Livsbetraktelser som inte ryms i en slagkraftig uppdatering på Facebook.

RSS 2.0