Hej igen!

Uj, det var länge sen mina fingrar fladdrade sig in på blogg.se-inloggen! Faktum är att jag hållit mig ganska långt från datorer under semestern, frivilligt och ofrivilligt. Frivilligt för att hjälpa min jobbtrötta hjärna att släppa och slappna. Ofrivilligt för att både telefon och internetuppkoppling varit svajiga hela sommaren. "Det är nåt i marken", sa teleteknikern från Glocalnet som besökte hos häromdagen. Jaha, du. Förhoppningsvis kommer de att identifiera och återgärda detta "något" inom en inte alltför avlägsen framtid.

Så länge: En bild på Skorpis som inviger nya galonisarna vi köpte i Ullared. I en skog av rosa och mörkblått hittade vi till slut en någorlunda unisex variant i rött och grått. Med älgar på. 
 

Visst har hon blivit stor?
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Det här är mitt lilla hörn i bloggosfären. Här skriver jag oregelbundet och spretigt om sånt jag får lust att skriva om. Ofta blir det knasgulliga sägningar av femåriga dottern eller kommentarer på sådant som händer omkring mig. Livsbetraktelser som inte ryms i en slagkraftig uppdatering på Facebook.

RSS 2.0