Långa påskhelgenMin fina unge firar sin första påsk, med läppstift på kinderna och eyeliner på näsan. Bilden är från min systerdotter Elviras ettårskalas i lördags. Elvira Blåtira har också blivit stor, se bara:

Det finns inget bättre just nu än att vara med Idun. Igår åkte vi till Maxi och handlade, bara hon och jag. Busåkte i kundvagnen, smög på fula gubbar och sjöng för full hals i bilen på väg hem. Hemma åt vi middag, kastade ärtor och badade bubbelbad. När hon låg i sängen efteråt, badvattenvarm, rosig om kinderna och rund om vällingmagen fick jag största leendet bakom nappen. Sen slöt hon ögonen och somnade på två sekunder. 
 
Såna här dagar är guld värda. Visst är de krävande; hon är liten men snabb, humörsvänger som en tonåring och producerar bajsblöjor på löpande band. Men varje kväll känner jag i hela själen att jag gjort något med mitt liv. Ser så fram emot sommaren när jag ska vara ledig i sju hela veckor. Vad roligt vi ska ha!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Det här är mitt lilla hörn i bloggosfären. Här skriver jag oregelbundet och spretigt om sånt jag får lust att skriva om. Ofta blir det knasgulliga sägningar av femåriga dottern eller kommentarer på sådant som händer omkring mig. Livsbetraktelser som inte ryms i en slagkraftig uppdatering på Facebook.

RSS 2.0