Oh, du mode-orakel

En bild från perezhilton.com roar mitt öga denna förmiddag. Inlägget handlar om The Hills-parets engagemang för den amerikanska marinen. *Gäsp*.

Om Heidi skaffade klippkort hos dr boob job för att dra uppmärksamheten från sin makes dåliga smak har hon i alla fall lyckats med något. För vad Perez undgår att lägga märke till – och följdaktligen håna – är blingblinget(?) som Spencer bär. De är misstänkt lika buddha-armbanden som pimpade var flickas och fritänkande pojkes handleder för några år sedan. Jag vill minnas att jag hade ett helt gäng sådana någon gång i höjd med en Tunisienresa år 2001. Och ackompanjerade av vattenpipor och historiens vindar känns de väl ok och inte alltför skämsiga. Men vad gör de nu, nästan tio år senare, på mannen som gav svinigheten ett ansikte? Är dessa armband tillbaka på modet igen? 

(Hans ring har jag inte ens ork att kommentera.)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Det här är mitt lilla hörn i bloggosfären. Här skriver jag oregelbundet och spretigt om sånt jag får lust att skriva om. Ofta blir det knasgulliga sägningar av femåriga dottern eller kommentarer på sådant som händer omkring mig. Livsbetraktelser som inte ryms i en slagkraftig uppdatering på Facebook.

RSS 2.0