Bitten blå och blond

Var hos frisören i veckan och fick mig en omgång. Säger så här, att gå från nästan svart hår till blont, med ett par stopp nånstans i trakterna orange och kissgult, har varit ett litet helvete. Men nu, med några ekande tomma hål i min redan föräldrapenningsmagra plånbok, är min vandring fullbordad.

Denna gång lade frisören i en kall toning, bland annat. (Allt är "bland annat" med mig i frisörstolen nuförtiden.) Det blev en grymt snygg askblond färg och inte alls mörkare som jag befarat. Enda molnet på min himmel var att hårrötterna plötsligt skiftade lite hemtrevligt i blått. Inte alls rätt look för mig. Så i natt sov jag med inpackning i håret. (En researchvända på google visade att vi är många därute som stött på patrull på väg mot ett blondare svall. Varför finns det ingen Facebook-grupp för oss?) När jag sköljde ur håret imorse följde Smurf-looken med ner i avloppet och resultatet blev riktigt bra. Med lite god vilja skulle man till och med kunna säga att det blev succé.

Sen surfar jag in på Blondinbellas blogg. Jag vet. Dödsskämmigt, men så stäm mig. I alla fall, Blondinbella, temporarily known as Brunettbella, har gått och blivit Askblondinbella. (Det går undan i storstan.) Så nu har vi nästan exakt samma hårfärg jag och Blondinbella! Bella och jag liksom.
 

Kommentarer
Postat av: gotteochvi♥

SV; VAD ROLIGT, VÄLKOMMEN! LÄGG GÄRNA TILL MIG PÅ BLOGLOVIN SÅ MISSAR DU INGET =) SÅ, VEM ÄR DU DÅ? VART KOMMER DU IFRÅN?

2009-10-29 @ 09:10:25
URL: http://gotteochvi.blogg.se/
Postat av: Skona Mig

Hej!Vill tipsa om er om bästa shoppen wwww.skonamig.se

Ps. Vi har en tävling nu där man kan vinna ett par snygga skor!

http://skonamig.blogg.se/2009/october/tavling-time.html#comment

2009-10-30 @ 13:39:23
URL: http://skonamig.blogg.se/
Postat av: Diana ♥

detta med hårfärgning är inte lätt. Jag får altid rött hår efter hårfärgning, hmm... Önskar dig en mysig fredagskväll! ♥ P.s. Kolla gärna in mina tävlingar! =)

2009-10-30 @ 21:14:28
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: Emma

Men va skönt att du slapp blått hår den här gången då=) Jag kan tänka mig att håret sög åt sig en hel del nu efter alla omgångar som håret har fått utstå.

2009-11-01 @ 15:58:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Det här är mitt lilla hörn i bloggosfären. Här skriver jag oregelbundet och spretigt om sånt jag får lust att skriva om. Ofta blir det knasgulliga sägningar av femåriga dottern eller kommentarer på sådant som händer omkring mig. Livsbetraktelser som inte ryms i en slagkraftig uppdatering på Facebook.

RSS 2.0