Katten Jansson sippar på en Jägermeister

Ljudböcker har ju visat sig vara min kopp te. På senaste har jag exempelvis plöjt Marklunds alla böcker om vidundret Annika Bengtzon. Uppläsare är Katarina Ewerlöf – en mästare i genren Övervintrade teaterskådisar som knäcker extra. Nu är jag inne på Raymond Khourys bok Den siste tempelriddaren, som rapas upp av nån Peder Falk. Peder är säkert en jättesnäll och på alla sätt bra kille, men han spelar inte i Katarinas liga. Det luriga med honom är istället att han i dialogerna gärna låter som berättarrösten i Bamse. Jävligt irriterande, men samtidigt lite hemtrevligt ändå. Mest för det tankarna till denna standup. Hi-larious!
Kommentarer
Postat av: Daniel

hehe klockrent!

2009-11-12 @ 15:13:01
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Diana ♥

Jag har börjat få lite rampfeber nu inför förlossningen. Du som fött barn, hur var din förlossning? Vad tog du för smärtlindring? Något tips? :) Kram kram //Diana P.s. Sista dagen att nominera i Mammabloggtävlingen! =)

2009-11-15 @ 15:17:27
URL: http://dianasblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Det här är mitt lilla hörn i bloggosfären. Här skriver jag oregelbundet och spretigt om sånt jag får lust att skriva om. Ofta blir det knasgulliga sägningar av femåriga dottern eller kommentarer på sådant som händer omkring mig. Livsbetraktelser som inte ryms i en slagkraftig uppdatering på Facebook.

RSS 2.0