Nu är det klart!

Nu är det spikat och bestämt! Och banken är med på noterna vilket ju underlättar. Månadsskiftet februari-mars knör vi ihop vårt pick och pack och flyttar dryga milen ut på landet. Att vi samtidigt måste lämna vår älskade lägenhet känns lite sorgligt, som att överge en gammal vän. En gammal vän som vid varje månadsslut i tre års tid har stulit en alldeles för stor summa pengar ur vår plånbok, pengar vi aldrig nånsin sett röken av igen.

Lite skumt känns det också att för andra gången lägga ner våra ambitiösa byggplaner. Även om det är till förmån för något mycket mycket bättre. Min entusiasm har blivit lite trögstartad efter alla vändningar på vår väg mot drömhuset. Jag har till exempel inte klarat av att slänga huskatalogerna än. De står kvar här på golvet i en skamsen tredecimetershög. Får ta tag i det snart så kanske flytten känns mer verklig. Jag har lite svårt att greppa det hela tror jag.
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Jippi!Vet inte varför jag matade in din blogg i adressfältet, det bra blev så, men Å vad glad jag blev när jag insåg att du börjat blogga igen. Kul att läsa vad du gör! När man inte ses så ofta så känns det kul att vet hur ni har det.Märkligt att vi ses så sällan by the way. Vi bor ju 400 m från varandra.

2009-11-26 @ 21:38:09
URL: http://pemmsonsblaj.blogspot.com/
Postat av: Bitten

Ja, det är lite dåligt av oss. Bättring på det!

2009-11-29 @ 05:17:20
URL: http://bittens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Det här är mitt lilla hörn i bloggosfären. Här skriver jag oregelbundet och spretigt om sånt jag får lust att skriva om. Ofta blir det knasgulliga sägningar av femåriga dottern eller kommentarer på sådant som händer omkring mig. Livsbetraktelser som inte ryms i en slagkraftig uppdatering på Facebook.

RSS 2.0