And the saga continues

Att det ska vara så förbannad knöligt att hitta drömhuset! Jag förstår att det inte är gjort över en kafferast, men så stön! De senaste knappa två åren har turerna varit svindlande många. Från att bygga nytt till att flytta in i flygeln på mina svärföräldrars gård till en bostadsrätt i förorten. Därutöver har vi tittat på en hel del kåkar som varit till salu, bara utifall att de skulle visa sig vara drömhuset. Men så bestämde vi oss en andra gång för att bygga nytt. Och där har vi varit länge. Så länge att vi till och med officiellt blir markägare vid årsskiftet.

Marken är en underbar liten sommarstugetomt som vi utökar så att ett nytt, större hus får plats. Hade riktigt börjat kära ner oss i idén att bo där och i huset vi skulle bygga. Med uthuslänga och gulligaste torpet (gäststuga!) på tomten skulle det bli nästan som en snuttifierad liten gård. "Skulle" säger jag. För nu är det nya bud igen. Försök hänga med...

Vi har fått ett ganska så oslagbart erbjudande om att ta över ett hus som Johans farmor och farfar byggde en gång i tiden. Huset ifråga är en underbar vitrappad 40-talsvilla med stora utrymmen, enorm charm, en härlig trädgård, och hör här: egen brygga tio meter från husväggen. Det GÅR ju inte att tacka nej. Så nu ser det ut som vi kanske säljer vår söta lilla tomt och för andra gången stoppar alla bygga-huskataloger under sängen. Beslut tas i veckan. Stay tuned.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-11-15 @ 22:54:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Det här är mitt lilla hörn i bloggosfären. Här skriver jag oregelbundet och spretigt om sånt jag får lust att skriva om. Ofta blir det knasgulliga sägningar av femåriga dottern eller kommentarer på sådant som händer omkring mig. Livsbetraktelser som inte ryms i en slagkraftig uppdatering på Facebook.

RSS 2.0