Ny dator!

Bloggar efter någon veckas ickebloggande. Bredvid mig spinner vår nya(!) dator som en nöjd liten kissekatt. Den står här mitt på skrivbordet, dammfri och elegant. Vi är fortfarande inte helt bekanta med varandra. Isen är bruten, men vi har ännu inte lämnat artighetsstadiet. Powerknappen leker kurragömma på mornarna och tangentbordet är blygt under fingrarna. Men som Humphrey Bogart sa: I think this is the beginning of a beautiful friendship.

Ä-N-T-L-I-G-E-N, säger jag, har vi fått vår dator utbytt. Inte en minut för tidigt. Ni som läst bloggen ett tag kanske kommer ihåg att jag gått bananer på vår gamla skorv både en och två gånger. Droppen var när Facebook varje gång jag loggade in började upplysta mig om att "ni använder en föråldrad version av Internet Explorer". Föråldrad. Men att uppdatera till något fräschare var inte att tänka på med vårt gamla (föråldrade) operativsystem. Men nu öppnar sig plötsligt en hel värld av digitala möjligheter. Explorer 8, Spotify, Aftonbladets webbtv – det är så vackert. Min gamla dator var också vacker. 2001.

Imorgon ska Idun och jag köra ut till Net on net och köpa en ny skärm också. Sweet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Det här är mitt lilla hörn i bloggosfären. Här skriver jag oregelbundet och spretigt om sånt jag får lust att skriva om. Ofta blir det knasgulliga sägningar av femåriga dottern eller kommentarer på sådant som händer omkring mig. Livsbetraktelser som inte ryms i en slagkraftig uppdatering på Facebook.

RSS 2.0