Du skall inte urinera på din nästa

Fick höra något upprörande igår. Jag ska gå rakt på sak; det finns människor som kissar i konsertpubliken. Ni vet, man har trängt sig fram för att komma så nära sina idoler som möjligt och så blir man oplanerat kissnödig. Vad göra? Hålla sig eller överge sin plats till förmån för ett toalettbesök? Tydligen existerar ett tredje alternativ – att helt sonika kissa i en flaska. Förutsatt då att en sådan finns till hands.

Ick!

Det känns... sådär.

Dessutom, det är tydligen regel snarare än undantag att det under pågående urinering stänker hej vilt på de omgivande konsertbesökarna. Boven är förstås ett alltför kraftigt stråltryck i kombination med en alltför smal flaskhals.

Igen, sådär va?

Den här rysligheten, som enligt uppgift är långt ifrån ovanlig, hade faktiskt gått mig helt och hållet förbi. Visserligen är jag ingen utpräglad festivalentusiast, men en och annan konsert har jag bevistat i mina dar. Kanske har jag bara inte stått tillräckligt långt fram på dessa konserter? Man får anta att kissflasksfrekvensen ökar i omvänd proportion till scenavståndet. 

Dock. Jag kan inte förneka att det väcker ett uns avund djupt i mitt inre. Inte för att manövern bara skulle vara förbehållen män, som kan kissa stående. Numera vet jag nämligen från säkra källor att även kvinnor kan lära sig detta. Det är bara en fråga om teknik. Nej, det är friheten jag avundas. Det ogenerade. Tänk att vara så bekväm med sina kroppsfunktioner! Så obekymrad om andra människors åsikter, integritet och nytvättade kläder. "Hoppsan, kom det på dig också? Oroa dig inte, det var bara lite kiss."
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Det här är mitt lilla hörn i bloggosfären. Här skriver jag oregelbundet och spretigt om sånt jag får lust att skriva om. Ofta blir det knasgulliga sägningar av femåriga dottern eller kommentarer på sådant som händer omkring mig. Livsbetraktelser som inte ryms i en slagkraftig uppdatering på Facebook.

RSS 2.0