Tweet tweet

Har gjort mitt intåg på Twitter. Jag hade gärna gjort det med buller och bång, men nu heter jag ju inte Isabella Löwengrip... Men jag har i alla fall trixat in en widget i vänsterkolumnen. Är den inte raffig? Blir lika impad varje gång jag befipplar mig med bloggens kodmallar utan att fucka upp hela tjottaballongen.  


Reflektioner angående Twitter så här långt:

Twitter är ett trassel. Tweets och retweets i en enda smetig smet. Att använda det som marknadsföringskanal (vilket var vad som diskuterades vid onsdagens mässa i Kista) är att slå vilt omkring sig. Du vet inte vem du träffar eller hur hårt. Detta till trots tilltalas jag av idén att skriva en massa oväsentligheter och skicka dem rakt ut i smeten. Som ett vårskrik i mikroformat. 

Ett litet sidospår i mina reflektioner är att Pete Wentz *trånande fjortissuck* måste ha en himla massa fritid med tanke på att han twittrar cirka 80 gånger om dagen. Har inte han småbarn? tänkte jag. Men saken fick snart sin förklaring. Han har nanny. 

 


Kommentarer
Postat av: Syster

ja, där ser man! hade jag haft pengar och varit lika busy som pete så hade jag nog också haft det. kanske. twittra iväg pete, twittra väg!

2010-02-19 @ 22:17:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Det här är mitt lilla hörn i bloggosfären. Här skriver jag oregelbundet och spretigt om sånt jag får lust att skriva om. Ofta blir det knasgulliga sägningar av femåriga dottern eller kommentarer på sådant som händer omkring mig. Livsbetraktelser som inte ryms i en slagkraftig uppdatering på Facebook.

RSS 2.0