Länkning comin your way, Jonas

Jag gillar ju att tipsa. Hela tipsahandlingen skänker en sådan mysig känsla av ödmjukhet, samtidigt som man liksom får ta lite del av strålglansen. En win-win-situation helt enkelt.

Nu ska jag tipsa om ett blogginlägg. Eller egentligen en hel blogg. För har man tid att botanisera runt bland den här mannens många inlägg – de flesta alldeles fantastiska – ska man göra det. Men har man lite mindre tid ska man lägga den på just detta inlägg: Jag fick feeling, av jonas-ad

Tanken på Rosalie där i fönstret gör mig faktiskt lite rörd. Nyttigt för mig som annars är paniskt rädd för skyltdockor. Visserligen är de lemlösa långt ifrån värst. Nä, de värsta är helt klart de som lämnat sina poster och placerat sig ute i butikerna, mitt bland de intet ont anande shopparna. De ligger utsträckta på jeansborden som anorektiska roadkills och bara väntar på att man ska missta dem för en uttråkad anställd och fråga var klänningen i skyltfönstret hänger. Skyltdockor hör hemma i skyltfönstren! (Förlåt Rosalie, jag vet ju inte om du har vidlyftigare ambitioner med ditt liv och vem är jag att förneka dig dem? Men det är bara så jag tycker.) Baske mig.
 

Kommentarer
Postat av: Linda - En Vimsig Mamma

ska ta och kika in bloggen med det samma! hoppas ni har en fin dag i kylan!?Kram

2010-12-15 @ 12:52:19
URL: http://holen666.blogg.se/
Postat av: Grinders.se

Hej – Vi söker just nu fler bloggare som vill tjäna extrapengar på sin blogg genom att sälja sponsrade inlägg och annonsplats till företag som vi samarbetar med. Är du intresserad kan du läsa om hur detta fungerar här: http://www.grinders.se/page/about

Med vänlig hälsning

/Grinders.se

2010-12-16 @ 19:47:54
URL: http://www.grinders.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Det här är mitt lilla hörn i bloggosfären. Här skriver jag oregelbundet och spretigt om sånt jag får lust att skriva om. Ofta blir det knasgulliga sägningar av femåriga dottern eller kommentarer på sådant som händer omkring mig. Livsbetraktelser som inte ryms i en slagkraftig uppdatering på Facebook.

RSS 2.0