Dagis



Så här såg Skorpis ut i måndags på väg till dagis för första gången. Vi hade peppat henne till max och hon var på strålande humör. Inskolningen sträcker sig över två veckor och denna första vecka har jag tagit semester för att kunna vara med.

Totalt är det fyra småttingar som skolas in samtidigt. Idun var förstås lite avvaktande till en början. Inte den som slänger sig med huvudet före in i lek med nya, små människor i nya, stora miljöer. Titta, begrunda och sen leka. När nån av de andra barnen (man märker vilka som har tuktats av äldre syskon sedan födseln!) röjer förbi henne, trillar på näsan eller springer in i en dörrpost spärrar hon upp ögonen och utbrister ett förbluffat "oj!". Det tar nog ett tag innan hon vant sig vid tempot och kan hålla jämna steg.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Det här är mitt lilla hörn i bloggosfären. Här skriver jag oregelbundet och spretigt om sånt jag får lust att skriva om. Ofta blir det knasgulliga sägningar av femåriga dottern eller kommentarer på sådant som händer omkring mig. Livsbetraktelser som inte ryms i en slagkraftig uppdatering på Facebook.

RSS 2.0