Köket

Några bilder från vårt disaster kitchen. Bilderna är ganska mörka och det beror så klart på att vi inte prioriterar belysningen särskilt högt i det här skedet av renoveringen. Bild nummer två visar den röda färg köket har i dag och i cirka en vecka till. På måndag lämnar vi nämligen in de arma luckorna till Lennarts Billackering i Åtvidaberg.
 


 


 
Det blir vita luckor, svarta bänkskivor och detta kakel, med mörkgrå fog:


 

I kombination med några spotlights, lite färg på väggarna och det vackra furugolvet tror vi att det blir kanon! Som en vintagevariant på detta kök: 

Vi lurar på att ha just likadant svart kakel ovanför spisen. Problemet är att de grå kakelplattorna är 60 cm breda/långa och väggarna på var sida om spisen är 200 respektive 90 cm. Sällan delbart med 60... Det innebär att vi måste kapa de grå kakelplattorna antingen i ett hörn eller strax intill det svarta kaklet. Kanske förstör det helhetintrycket? 
 

 

Kommentarer
Postat av: Emma

OMG!

2010-04-22 @ 22:16:13
Postat av: Bitten

You said it!

2010-04-22 @ 22:35:27
URL: http://bittens.blogg.se/
Postat av: Linda

Det lär nog bli riktigt snygg misstänker jag :)

2010-04-26 @ 06:24:22
URL: http://tvcrazed.blogg.se/
Postat av: Bitten

Vi hoppas det! Nu har vi plockat ner alla luckor också så nu ser det om möjligt ännu bedrövligare ut...

2010-04-26 @ 08:23:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Det här är mitt lilla hörn i bloggosfären. Här skriver jag oregelbundet och spretigt om sånt jag får lust att skriva om. Ofta blir det knasgulliga sägningar av femåriga dottern eller kommentarer på sådant som händer omkring mig. Livsbetraktelser som inte ryms i en slagkraftig uppdatering på Facebook.

RSS 2.0