Lördagsutflykt till Norrköping

Efter frukost i dag stuvade vi in oss i Pegåcken och for till Norrköping där villamässa i Himmelstalund väntade. Oerhört Svensson. Men vi "plankade" parkeringsavgiften på 40 kronor och kände oss lite tuffa ändå. Sen hade vi sånt flyt att kortmaskinen i entrén precis gått sönder när vi kom så vi fick gå in gratis och sparade 200 till. Det var tur för mässan var bara så där. Vi fick i alla fall möjlighet att prata med både Eksjöhus och Anebyhus, två hustillverkare som ligger högt på vår lista. Dessutom anmälde vi oss som blodgivare, bytte tandläkare och köpte kokostoppar (allltid!). Och duckade en hel del erbjudanden om allt ifrån mamma-barn-gympa till ögonlaserkirurgi, vad nu det har med villor att göra.
  


 
Idun var gladast på parkeringen.
  
 

 
Eftersom vi ändå var i Norpan var vi tvungna att passa på att käka på Peking House. Deras biff med bambuskott är mumma och väcker livliga minnen från min studietid när ett besök i veckan på PH var mer regel än undantag. Idun goffade i sig grönsaker med kalvkött (på burk) och gjorde sitt bästa för att kleta ner bordet så mycket som möjligt.
 
 

 
Sen gick hon in i väggen och somnade på fem sekunder i bilen hem.

Ikväll blir det mysmiddag hos lantisarna Uffe och Anna, våra blivande grannar!
 


Kommentarer
Postat av: Linda

Äntligen hörrö! Kul att se att du börjat blogga igen. Och så stor och söt Idun har blivit :)

Händer att jag drömmer om otrohet men då är det alltid sambon inte jag haha när jag väl är otrogen så är det med Timmy s

2009-10-25 @ 08:44:28
URL: http://tvcrazed.blogg.se/
Postat av: Daniel

ååh man smälter, så söööta!Idun ser ju sååå nöjd å glad ut. Och siesta bör man ta efter god mat! :)Markerat dej och följer dej oxå!Bra sparat förrästen!! :))

2009-10-26 @ 09:41:23
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Det här är mitt lilla hörn i bloggosfären. Här skriver jag oregelbundet och spretigt om sånt jag får lust att skriva om. Ofta blir det knasgulliga sägningar av femåriga dottern eller kommentarer på sådant som händer omkring mig. Livsbetraktelser som inte ryms i en slagkraftig uppdatering på Facebook.

RSS 2.0