Nya utmaningar


 

I fredags var Idun på utvecklingssamtal på jobbet. Eftersom Iduns liv mest består av kisseblöjor, tupplurar och märken i parketten efter gå-stolen var hon lite pirrig. Läskigt att sitta öga mot öga med nya chefen och prata vuxet allvar. Men sagda chef hade bara snälla saker att säga. "Idun uppskattas för sin kunskap och sitt raka sätt. Det är lätt att samarbeta med Idun och hon levererar alltid hög kvalitet i sitt arbete."

Helt oväntat lägger chefen fram ett erbjudande om en ny tjänst. Tjänsten är ett kliv uppåt i karriären, men också ett raskt kliv ut från Iduns bekvämlighetszon. Byta arbetsuppgifter hon kan och tycker är skojiga, mot arbetsuppgifter som är verkligt stora och läskiga? Ibland undrar Idun om chefen glömt bort att hon bara är sex månader.

Hela helgen har Idun funderat över hur hon ska göra. Trots att hon egentligen vet att det här är en chans hon inte kan avstå från och att hon inte har något att förlora. Mer än sitt självförtroende då.

Men nu har Idun bestämt sig. Nu ringer hon chefen och tackar ja.
 

Kommentarer
Postat av: moster

åhh, mosters lilla snutta! så söt hon är!

2009-11-17 @ 20:30:50
Postat av: Malin

Så söt!!!

2009-11-28 @ 20:04:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Det här är mitt lilla hörn i bloggosfären. Här skriver jag oregelbundet och spretigt om sånt jag får lust att skriva om. Ofta blir det knasgulliga sägningar av femåriga dottern eller kommentarer på sådant som händer omkring mig. Livsbetraktelser som inte ryms i en slagkraftig uppdatering på Facebook.

RSS 2.0