Ett steg till mot ny adress

Jag har precis vinkat av de som förmodligen blir vår älskade lägenhets nästa hyresgäster: ett yngre par från Jönköping som var här på visning tillsammans med hyresvärdens dotter. Vi fick veta igår kväll att de skulle komma så det blev en snabbstädning nu imorse. Bäddade till och med sängen, för första gången på ett halvår. Förhoppningsvis såg de potentialen i lägenheten och lade inte märke till dammråttorna på golvet och alla kladdiga små handavtryck på speglarna. 

Jag var lite rädd att jag inte skulle tycka om dem. Att de skulle vara såna där som sätter upp fluffiga gardiner och tapetbårder i alla rum. Men de var så gulliga och fina att om jag måste lämna lägenheten till någon annan, gärna gör det till dem.

Precis efter att dörren slagit igen bakom dem damp posten ned på hallmattan. Det var bland annat ett tjockt kuvert från Adressändring. Shit, nu börjar det verkligen bli allvar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Det här är mitt lilla hörn i bloggosfären. Här skriver jag oregelbundet och spretigt om sånt jag får lust att skriva om. Ofta blir det knasgulliga sägningar av femåriga dottern eller kommentarer på sådant som händer omkring mig. Livsbetraktelser som inte ryms i en slagkraftig uppdatering på Facebook.

RSS 2.0